dinsdag, april 21, 2009

* Cadeau-abonnement BladCadeau bij Primera !

Vanaf 20 april zal BladCadeau ook verkrijgbaar zijn bij de 400 Primera winkels verspreid over heel Nederland.

Snel in top vijf,
Tegelijk met BladCadeau voegt Primera de cadeaukaarten van Karwei, De Nationale Musicalcard en Weekendjeweg.nl toe. Daarmee positioneert Primera zich richting de consument duidelijk als een one stop shop voor cadeaukaarten. “BladCadeau is een perfecte toevoeging op ons assortiment, we verwachten dat dit product binnen een jaar tot de top vijf binnen ons assortiment cadeaukaarten behoort,” aldus Gert van Doorn, formulemanager van Primera.

Keus uit zestig
BladCadeau is een cadeau abonnement op een tijdschrift naar keuze in een mooie geschenkverpakking. De ontvanger kan via de website www.bladcadeau.nl zelf een abonnement activeren, met een keuze uit ruim zestig titels. Dit zijn vrijwel alle titels die Sanoma Uitgevers uitgeeft. BladCadeau is verkrijgbaar in drie prijsklassen: Red € 15,- , Silver € 25,- en Gold € 50,-.

www.bladcadeau.nl

Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers in de staatsloterij vind u bijPrimera van Hove.

Play Euromillions Lotto Online

vrijdag, april 10, 2009

* Merci voor Moederdag van TNT post.

Moeder verrassen voor Moederdag ? Dat kan snel en gemakkelijk bij het Postkantoor - Primera van Hove. Want daar zijn vanaf 27 april 2009 de verzendklare doosjes Merci met 250 gram chocolade te koop. Het is een kwestie van naam en adres invullen, een leuk berichtje schrijven en 6,49 euro afrekenen en klaar !

Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers in de staatsloterij vind u bijPrimera van Hove.

Play Euromillions Lotto Online