zaterdag, oktober 30, 2010

* Nieuwe munt bij Primera van Hove: Waterland Vijfje 2010

Nederlanders hebben een bijzondere verbintenis met water. We groeien op tussen dijken, rivieren, meren en grachten. Als kleuter leren we al zwemmen, we springen over sloten en fietsen door plassen. We houden de zee op een kunstmatige manier tegen en duiken er op de vreemdste momenten massaal in.

Water zit ons in het bloed, het ontwerp van het Waterland Vijfje symboliseert onze verbondenheid met water.

Het Ontwerp:
Beeldend kunstenares Esther Tielemans bracht, in samenwerking met Raza grafisch ontwerp en Thomas Bennen, het thema ‘Nederland Waterland’ tot leven op het Waterland Vijfje.

Op de voorzijde staat de horizon centraal als contrast tussen land en water, tussen hoog en laag. Op de keerzijde domineert de verticale as die het land in twee helften verdeelt: laag Nederland en hoog Nederland. De buitenring symboliseert de werking van een waterkering.

Metaal verzilverd koper

Diameter 29 mm
Gewicht 10,5 gram
Kwaliteit circulatie-kwaliteit
Nominale waarde € 5,00
Ontwerp Esther Tielemans, i.s.m. Raza en Thomas Bennen
Verpakking coincard


Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

dinsdag, oktober 19, 2010

December Kalender Kraslot is er weer !

Hij is er weer, het december kalender Kraslot 31 dagen krasplezier met een winkans van 1 op 2.


Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

zondag, oktober 17, 2010

22 Lottospelers winnen Lotto Jackpot van 36 miljoen !!

De hoogste Lotto Jackpot ooit in Nederland van 36 miljoen euro is zaterdag 16 oktober gevallen op de loten van 22 Lottospelers in de tweede prijsklasse. Dit betekent dat de 22 winnaars ruim een miljoen euro netto per persoon winnen. De winnaars hadden 5 getallen en de kleur goed voorspeld van de winnende combinatie, namelijk 5-7-8-10-14-44 en de kleur geel.


De trekking van zaterdag 16 oktober was voor Lotto een unieke gebeurtenis. Omdat de Jackpot 12 maanden lang niet is gevallen , moest hij in de eerst volgende trekking worden uitgekeerd. Dit betekende dat de Lotto recordjackpot van 36 miljoen euro zaterdag 16 oktober moest vallen.

Net als bij iedere Lottotrekking werden door de notaris zes getallen en een kleur getrokken. Omdat er niemand was die alle zes getallen goed had voorspeld, is de Jackpot gewonnen door de Lottospelers die vijf getallen en de kleur goed hebben. Zij delen in plaats van 50.000 euro, 36 miljoen euro.

Hoe kan het dat de Jackpot zo lang niet is gevallen?

De afgelopen jaren is de Jackpot gemiddeld zo’n 3 keer per jaar gevallen. In 2009 viel hij zelfs 4 keer. Statistisch gezien is de kans klein dat de Jackpot een jaar lang niet valt, maar het kan wel, zo blijkt.

Is de Lotto Jackpot een bruto of een netto prijs?

De Lotto Jackpot van 36 miljoen euro is een bruto prijsbedrag, er gaat nog 29% kansspelbelasting af.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur terecht bij de Consumentenservice van Lotto: 0900- 0202 (€0,15/min).

Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

donderdag, oktober 14, 2010

Hier zijn uw Lotto Nummers voor die 36 Miljoen van 16 Oktober !!

Alle online - Machines van Primera van Hove staan [hier] klaar om uw Geluksnummers te bereken/bepalen voor die 36 Miljoen euro van de Lotto trekking op zaterdag 16 oktober 2010. !!
Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

Prijzenpakket 10 November 2010 trekking Staatsloterij !


Het allergrootste Prijzenpakket van de trekking Staatsloterij op 10 november 2010

Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

woensdag, oktober 13, 2010

dinsdag, oktober 12, 2010

donderdag, oktober 07, 2010

Win mooie prijzen bij de Hollandse Weken

De actie loopt van 27 september t/m 24 oktober 2010.


Klompen, molens, tulpen en water. Dat is het traditionele beeld van Nederland. En dat terwijl het grootste deel van de Nederlanders nog nooit een klomp gedragen heeft.

Onder de kop Hollandse Weken leggen we deze weken extra nadruk op dàt wat Nederland zo kenmerkt. En samen met de adverteerders wordt een grote loterij gehouden waarbij onder andere twee whirlpools Villeroy en Boch te winnen zijn, maar ook heel veel kleinere lokale prijzen. Krant en website zijn lokaal en daarmee typisch Hollands.
Deze weken wordt daar op een leuke manier aandacht aan besteed. En zolang het Hollands is, is alles mogelijk. Van de nieuwe haring tot de eindmusical van groep 8; van bevrijdingsfestivals tot het plaatsen van een windmolen. En lezers kunnen natuurlijk ook zelf hun typisch Hollandse verhaal kwijt op de website. Daar kunnen bijvoorbeeld ook typisch Hollandse foto's op geplaatst worden, die later eventueel in de krant verschijnen. Houd dat wel lokaal, want 'zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens



Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

woensdag, oktober 06, 2010

Kans op een Audi A1 met uw hele Staatslot voor 10 nov. of 10 Dec. 2010!

Bij aankoop van een heel Staatslot of vijf 1/5 Staatsloten (Jackpot niet verplicht) voor de trekking van 10 november of 10 december 2010 maakt u kans op één van de drie Audi A1’s!
Bij iedere aankoop van een heel Staatslot of vijf 1/5 Staatsloten krijgt u een deelnamekaartje. Op dit deelnamekaartje staat een unieke code. Deze code kan op http://www.evennaarprimera.nl/ worden ingevoerd, ook het lotnummer moet worden ingevoerd. Na het juist invullen van alle gegevens, maakt u kans!


Wat kunt u exact winnen?
Eén van de drie Audi A1’s met het Pro Line pakket t.w.v. €18.840,- per stuk. De winnaar kan zelf de kleur kiezen.

 Kijk voor alle details in de actievoorwaarden.

Actieperiode:
Vanaf maandag 11 oktober t/m 10 december 2010. De unieke codes en lotnummers kunnen t/m 19 december 2010 worden ingevoerd op http://www.evennaarprimera.nl/.

Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

maandag, oktober 04, 2010

De GeluksKrant van de Staatsloterij: alles over geluk en de Loterij !

  • Test: Hoe bijgelovig bent u ?
  • Je hebt geluk of je hebt het niet. Daaraan valt weinig te veranderen. Richard Wiseman bewijst met zijn boek ‘The Luck Factor’ het tegendeel.
  • Door vier eenvoudige principes te volgen, zoals vertrouwen op je ingevingen en alles positief bekijken, ligt de weg naar een fortuinlijk leven aan je voeten. Open deur of een uitgelezen kans voor pechvogels hun lot te keren?
  • Iedereen heeft wel eens een gelukskoekje gehad. Met daarin een strookje papier met een filosofische uitspraak of toekomstvoorspelling. De exacte oorsprong van deze koekjes is niet bekend, maar wordt omgeven door prachtige mysteries
  • Het originele klavertjevier is een zeldzame variant van een klaver die uit vier deelblaadjes bestaat. Het vinden of krijgen ervan wordt sinds de middeleeuwen beschouwd als geluksbrenger. Over de betekenis ervan doen verschillende verhalen de ronde. Zo zouden de vier klaverblaadjes
    staan voor de vier elementen: water, aarde, lucht en vuur. Maar volgens een andere legende stellen de deelbladen hoop, vertrouwen, liefde en geluk voor. Een Japanse boer had twee jaar geleden het geluk een klavertje met eenentwintig blaadjes te vinden. Een wereldrecord !
  • Een voorwerp dat we iedere dag in onze handen hebben, maar waarschijnlijk niet meteen zien als iets dat geluk brengt. Toch gelden sleutels al sinds de oude Grieken als symbool voor kennis en leven. Het schijnt overigens het beste te werken als je drie sleutels aan je bos doet. Die openen dan achtereenvolgens de deuren naar rijkdom, gezondheid en liefde.
  • Lees meer: in de GeluksKrant van de staatsloterij !
  • Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online

vrijdag, oktober 01, 2010

Hollandse Weken: grote loterij met mooie prijzen

Wind, regen, herfst; het is echt Hollands weer... en dus is het weer tijd voor de Hollandse Weken! Vier weken lang staat alles wat Hollands is centraal in de krant en op de website.


Samen met de adverteerders wordt een loterij gehouden waarbij onder andere een whirlpool te winnen is, maar ook veel lokale prijzen.
Deelnemende winkeliers delen loten uit en wie het lotnummer activeert op de website maakt kans op schitterende prijzen. In de krant en op de site staan de namen van de winkeliers die meedoen aan de actie en zij zijn ook herkenbaar aan de poster aan het raam of in hun winkel. Hoe meer loten u heeft, des te meer kans u maakt op een prijs.
Dus ga meteen naar de winkel, activeer de loten en maak kans op een whirlpool van Sani-Dump, een stoere witte scooter van Kymco, een Table-Chef BBQ van Princess of een prachtig tijdloos horloge van TW-Steel. Verder worden er 300 CD-boxen Ik hou van Holland en maar liefst 25.000 kaarten van de Winterfair verloot onder de deelnemers. Doe mee en win een of meer van deze fantastische prijzen.
We zijn benieuwd naar uw eigen typisch Hollandse ervaring of activiteit. Plaats dus snel uw eigen artikel of foto op de website

Let op: deze aktie loopt momenteel niet op het winkelcentrum Diamantplein Leiden. 
Uw geluksnummers in Lotto/eindcijfers Staatsloterij vind u bij Primera van Hove.
Play Euromillions Lotto Online