zondag, januari 15, 2012

De Lotto begon al in 1956 !

1956:
Aavraag van de KNVB bij de overheid om een nationale Toto te organiseren

24 februari 1957:
De eerste Toto is een feit. Hierdoor houden de clubpools op te bestaan.

1959:
De Nederlandse Sport Federatie (NSF) wordt opgericht als overkoepelende organisatie voor de totale sport in Nederland. Samen met de KNVB richten zij in hetzelfde jaar de Stichting de Nationale Sporttotalisator (SNS) op.

1961:
De SNS, alias de Lotto, krijgt twee vergunningen: 1 waarin deze optreedt namens de NSF en 1 namens het Comité. De nieuwe Loterijwet treedt in werking. De SNS wordt nu formeel verantwoordelijk voor de sporttoto in Nederland. De winst gaat naar sport en goede doelen.

1964:
De wet op de Kansspelen vervangt de Loterijwet.

1968:
De hoofdprijs van Toto wordt verhoogd tot 500.000 gulden. De maximale inleg per deelnemer gaat naar zes gulden. Het resultaat is een grote omzetstijging van 38,8 miljoen in 1968 naar 75,6 miljoen gulden in 1969.
1971:
De SNS dient een aanvraag in voor een Lotto, als tegenhanger van de populaire Duitse variant.   
....
(....http://www.delottouitslagen.nl/uitslagenlottogetallen1974.html ).

Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

woensdag, januari 11, 2012

Echtpaar uit Lisse wint met Lucky Day 30.000 euro !

Een echtpaar uit Lisse heeft met Lucky Day 30.000 euro gewonnen. Het echtpaar speelt al jaren mee met dezelfde getallen. De winnaars zetten 1,50 euro in op een lot met 8 getallen. De winnaars hadden alle 8 getallen goed, wat bij Lucky Day betekent dat de winnaar 20.000 x zijn inleg wint.

"We spelen al jaren regelmatig mee met Lucky Day en winnen natuurlijk wel eens wat, maar 30.000 euro is natuurlijk geweldig en ook heel onwerkelijk! We willen het gewonnen bedrag gebruiken om verschillende wensen in vervulling te laten gaan, zoals een nieuwe fiets, wasmachine en dat soort dingen," aldus de gelukkige winnaars.
(lees meer)


Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

zaterdag, januari 07, 2012

Een Belgische Lotto Strategie !

Hoe kan je je winstverwachting vergroten ?

Uit oprechte menslievendheid geef ik hier een tip weg die werkelijk de winstverwachtingen vergroot, en die bovendien heel simpel toe te passen is. Laat ons eerst vaststellen dat de trekking van de Lotto getallen zo uniform mogelijk gebeurt, zodat het ijdel is te hopen dat men uit het al dan niet vaker voorkomen van een getal bij de vorige trekkingen iets zou kunnen afleiden omtrent de toekomstige frequentie ervan. (door Dr. Denis Constales ).

Bovendien beschikt de Belgische Nationale Loterij vast wel over een team statistici die de uitslagen nauwgezet in het oog houden, en bij significante afwijkingen een onderzoek instellen naar de mechanische oorzaken, om die te neutraliseren, zodat de bijgehouden waarnemingen irrelevant worden.

Maar de lotto getallen die door de spelers gekozen worden zijn zeker niet uniform verdeeld: allerlei bijgeloof zorgt er bijvoorbeeld voor dat het lotto getal 7 vaker ingevuld wordt, en verder worden graag lotto getallen van maanden gekozen (bereik 1 tot en met 12), van dagen (1 tot en met 31), of de leeftijd van kinderen (vaker kleiner dan, laat ons zeggen, 20), zodat kleine lotto getallen globaal gezien vaker ingevuld worden dan grotere.

Vult men nu nummers in die bijzonder weinig door de andere spelers gekozen worden, dan blijft de kans op winst dezelfde (deze hangt immers alleen af van de uniform verdeelde trekkingsresultaten), maar zullen er in geval van winst minder andere winnaars zijn met wie de koek gedeeld moet worden. Voor rang 5 speelt dat geen rol (de uitgekeerde winst ligt vast) maar voor rang 1 maakt het wel degelijk veel uit of men alleen de superpot mag opsoeperen, dan wel hem met een tiental medewinnaars moet delen!

Kortom, men moet proberen te achterhalen welke lotto getallen minder populair zijn bij iedereen, en die dan invullen. Hoe kan men dat nu te weten komen? Gelukkig publiceert de Belgische Nationale Loterij na elke trekking het aantal winnaars in alle rangen, en de totale inzet. Deze aantallen winnaars kunnen zeer sterk variëren in functie van de populariteit van de winnende lotto getallen..... Lees meer op www.delottouitslagen.nl

Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

woensdag, januari 04, 2012

Lucky Day € 4,50 = € 3,00 Actie !!



Lucky day begint 2012 goed! Van 4 t/m 21 januari 2012 is er weer de inmiddels bekende € 4,50 = € 3,00 Actie.

Bij een inleg van € 4,50 kunt u maar liefst 50% meer winnen ! Hoe zit dat precies ? Stel u heeft 7 van de 10 goed met 20x de inleg wint u € 90,- U heeft echter maar € 3,00 hoeven te betalen, en normaal zou u bij een inleg van € 3,00 geen € 90,- maar € 60,- hebben gewonnen !

Bij vooruitspelen geldt de korting ook, mits de aankoop uiterlijk 21 januari is gedaan.

Met Lucky Day heeft u van maandag t/m zaterdag kans op 300.000 x uw inleg en heel veel andere geldprijzen. Uit een bak met 80 ballen trekt de notaris er 20. Hoe meer u goed hebt, hoe hoger uw prijs. U kunt maximaal meespelen met 10 getallen, minder mag ook.

Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

dinsdag, januari 03, 2012

maandag, januari 02, 2012

Nieuwe Kans voor uw Staatslot Oudejaars Trekking !

Extra kans Staatsloten Oudejaarstrekking:


Je kunt meedoen met een 1/1 lot maar ook met een 1/2 lot. Heb je een 1/2 lot? Vink dan het hokje aan en vul de laatste 5 cijfers van de barcode op je Staatslot in.

Hoofdprijs: 1 straat 1/5 Staatsloten met Jackpot t.w.v. € 30,00
Troostprijzen: 10 x 1/5 Staatslot met Jackpot t.w.v. € 3,00
Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.

Speel Euromillions Lotto Online