zaterdag, september 28, 2013

Kans op 100 Gratis Staatsloten bij Primera Leiden




Voor de trekking van 10 oktober stimuleren wij de verkoop extra tijdens de laatste dagen d.m.v. een unieke aktie waarbij onze klanten in de winkel direct kans maken op 100 Gratis Staatsloten !

Elke klant die gedurende deze aktieperiode van 2 t/m 10 oktober een staatslot koopt doet automatisch mee met deze aktie !

De gratis loten komen direct uit de winkel-Staatsloterij-terminal wanneer een winnend lot wordt gekocht. De winnaar ontvangt dus direct zijn of haar 100 Staatsloten !

Aktie voorwaarden in de winkel:

1.Dit reglement is van toepassing op de actie Koop een Staatslot en maak direct kans op 100 gratis Staatsloten ter promotie van de verkoop van Staatsloten voor de 10 oktober 2013 trekking bij de Staatsloterij verkooppunten. Kassabonaankopen van Staatsloterijproducten bij Plus zijn uitgesloten van deze actie.

2.Deelname is uitgesloten voor personen onder de 18 jaar, alsmede voor medewerkers van de Nederlandse Staatsloterij, voor wederverkopers van de Nederlandse Staatsloterij en hun personeelsleden en alle andere bij de totstandkoming van deze actie betrokken partijen.

3.De actie loopt van woensdag 2 oktober t/m donderdag 10 oktober 2013.

4.Deelname vindt plaats op de daarvoor door de Nederlandse Staatsloterij aangegeven wijze. •Elke consument die bij een van de Staatsloterij verkooppunten een heel Staatslot met Jackpot of 1/5e Staatslot met Jackpot koopt in de periode van woensdag 2 oktober tot en met donderdag 10 oktober 2013 doet automatisch mee met deze actie.
•De consument maakt bij aankoop van 1/1 Staatslot gedurende de actieperiode van 2 oktober t/m 10 oktober direct kans op 100 hele Staatsloten met Jackpot. Bij aankoop van 1/5e Staatslot met Jackpot maakt de consument direct kans op 100 1/5e Staatsloten met Jackpot.
•Gedurende de actieperiode valt elke dag via een vooraf bepaalde frequentiereeks de hoofdprijs van 100 Staatsloten met Jackpot. Daarnaast valt elke dag volgens een andere, eveneens vooraf bepaalde, frequentiereeks de prijs van 100 1/5e Staatsloten met Jackpot. Beide prijzen worden, gedurende de actieperiode, 1x per dag uitgereikt.
•Het totaal aantal uitgekeerde prijzen is maximaal 9 prijzen van 100x 1/1 Staatsloten en 9 prijzen van 100x 1/5 Staatsloten. Het daadwerkelijk uitgekeerde aantal prijzen is afhankelijk van de daadwerkelijke dagelijkse verkoop van Staatsloten bij deelnemende winkels. Indien de vooraf ingeschatte verkoop van 1/1 en 1/5e Staatsloten niet gehaald wordt, kan een (gedeelte) van de prijzen van die dag niet uitgekeerd worden. De Nederlandse Staatsloterij heeft de vooraf geschatte verkoop bepaald en streeft ernaar dit aantal dagelijks te behalen samen met de deelnemende verkooppunten.

5.Iedere deelnemer kan meerdere malen deelnemen aan de actie en maakt daarmee kans op meerdere prijzen.

6.In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie behoudt de Nederlandse Staatsloterij zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot het uitkeren van prijzen over te gaan of het recht op een prijs te laten vervallen.

7.Het prijzenpakket van deze actie bestaat, met inachtneming van het bepaalde onder punt 4 van dit reglement, uit: 9 dagen lang elke dag 1 x 100 hele Staatsloten met Jackpot en 9 dagen lang elke dag 1 x 100 1/5e Staatsloten met Jackpot. Het prijzenpakket heeft een totale waarde van maximaal: € 16.200.-

8.Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, heeft de Nederlandse Staatsloterij het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.

9.De aanwijzing van de winnaars geschiedt van 2 oktober t/m 10 oktober 2013 direct in de winkels. De frequentie reeksen zijn vooraf gedeponeerd bij een notaris.

10.Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor contanten. De winnaars ontvangen direct bij aankoop de gewonnen prijs. Tevens zullen de winkels waar de prijs is gevallen dagelijks vermeld worden in een terminal bericht en op de prijswinnaars pagina op de  website van de Staatsloterij(.nl).

11.Winnaars kunnen door de Nederlandse Staatsloterij gevraagd worden hun namen en eventueel mogelijke foto's of andere opnames te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met deze actie. De winnaars die hun medewerking verlenen aan promotionele activiteiten van de Nederlandse Staatsloterij hebben daarmee geen recht op een (financiële) vergoeding.

12.In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de Nederlandse Staatsloterij.

13.De Nederlandse Staatsloterij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die op enigerlei wijze voort kan komen uit deze actie.

14.Alle intellectuele eigendom op de inhoud van deze site, waaronder alle teksten, afbeeldingen, lay-out, software of overige informatie, komen toe aan de Nederlandse Staatsloterij.

15.Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

16.Deze actie wordt in overeenstemming met de Code promotionele kansspelen georganiseerd door de Nederlandse Staatsloterij, Paleisstraat 5 te Den Haag. Klachten over deze actie kunnen worden gericht aan de Kansspelautoriteit.

 


Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

vrijdag, september 27, 2013

Uitslag Kans op 5 Jaar Vakantie aktie Primera


De notaris is in Waardenburg geweest en de winnaar van de actie "Maak kans op 5 jaar gratis vakantie" is bekend!


De gelukkige winnaar heeft zijn spaarkaart ingeleverd bij Primera Poelmann in Leusden. Op vrijdag 4 oktober 2013 om 15.00 uur vindt er een winkelfeestje plaats om de prijs aan de winnaar te overhandigen.


Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !!Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

zaterdag, september 14, 2013

Maakt geld gelukkig ?

Staatsloterij brengt

geluksbeleving Nederland in kaart

Wie denkt dat Nederlanders in tijden van crisis alleen aan zichzelf denken heeft het mis. Uit een grootschalig onderzoek dat de Staatsloterij liet uitvoeren blijkt dat we ons geluk graag willen delen met de mensen om ons heen. Individualisme lijkt niet meer van deze tijd.

De Staatsloterij heeft onderzoek gedaan naar de beleving van geluk onder 2485 Nederlanders. "We zijn een gelukkig land. Drie kwart van de Nederlanders geeft aan gelukkig te zijn. Het geluk dat we ervaren delen we graag met familie", aldus Frans van Steenis, algemeen directeur van de Nederlandse Staatsloterij. Hoewel een goede gezondheid (94%) door Nederlanders als de belangrijkste bijdrage voor geluk wordt gezien, is de rol van familie en vrienden erg groot. Zo geeft 82% aan dat het eigen geluk delen met familie of vrienden belangrijk is voor het ervaren van eigen geluk. Ook worden we gelukkig als we familie kunnen helpen (83%). Het feit dat we 's avonds het meest gelukkig zijn (49%) bevestigt de grote rol van deze mensen omdat we dit deel van de dag veelal met onze familie doorbrengen. Opvallend is dat we onze eigen invloed op het geluk van anderen onderschatten. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat slechts 54% van de Nederlanders vindt dat zijn eigen geluk een inspiratie kan zijn voor anderen. Andersom is het heel anders. 85% van de Nederlanders voelt zich gelukkig als zij de directe familie gelukkig zien.


De rol van geld bij geluk

We genieten van geld als we dit kunnen delen met anderen. Bijna 7 op de 10 Nederlanders geeft aan blij te worden als ze iets voor een ander kunnen kopen. Opvallend is dat meer mannen (43%) gelukkig worden als ze hun geld besteden aan een verrassing voor hun partner dan vrouwen (34%). Het gaat dan niet direct om grote cadeaus, geld kan ook geluk brengen als we er een klein presentje voor kopen. Twee derde van de Nederlanders vindt het leuk om spontaan een bos bloemen voor iemand te kopen of iemand een kaartje te sturen. Geld kan af en toe ook tot enige zorgen leiden. 35% van de respondenten zegt wel eens wakker te liggen over geld. Overigens geeft 22% aan dat ze nergens wakker van ligt. Ondanks dat geld geen directe bijdrage levert aan het geluk is het wel een belangrijke basisvoorwaarde. Slechts 6,7% van de Nederlanders geeft aan dat geld geen rol speelt in de geluk beleving.



Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

dinsdag, september 10, 2013

GRATIS postzegels !

Wil je iemand feliciteren, is er iemand verhuisd of wil je iemand beterschap wensen? Stuur een wenskaart! Het zijn weer de 'Weken van de kaart' en daarom ontvang je nu 3 GRATIS postzegels bij aankoop van 3 wenskaarten t.w.v. € 5,00 bij de Primera winkel bij jou in de buurt. OP=OP.

Actie loopt van maandag 9 september t/m 29 september 2013. Zolang de voorraad strekt.


Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

donderdag, september 05, 2013

4 Lotto rijtjes kopen: 1 Kado !

Koop nu 4 Lotto rijtjes en krijg er 1 gratis

Geldig van 9 t/m 28 september 2013
5x kans op de Jackpot



Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online