donderdag, mei 15, 2014

Kans op FIFA WK trip naar Brazilie


Kans op FIFA WK trip naar Brazilie




Jij maakt kans om aanwezig te zijn bij de laatste poulewedstrijd van het Nederlands Elftal, want de Staatsloterij geeft 5 volledig verzorgde FIFA WK trips voor 2 personen naar Brazilië weg, incl. kaarten voor Nederland – Chili op 23 juni in São Paulo. Daarnaast maak je ook nog eens kans op 1 van de 60 officiële Sony FIFA WK TV’s!
  1. Dit reglement is van toepassing op de actie “Kans op 1 van de 5 FIFA WK trips naar Brazilië” ter promotie van Sony en de Nederlandse Staatsloterij.
  2. Deelname is uitgesloten voor personen onder de 18 jaar, alsmede voor medewerkers van de Nederlandse Staatsloterij en Sony, voor wederverkopers van de Nederlandse Staatsloterij en hun personeelsleden en alle andere, bij de totstandkoming van deze actie betrokken, partijen. 
  3. De actieperiode loopt van 10 mei 2014 18:05 uur t/m 10 juni 2014 23:59 uur.
  4. Deelname aan deze actie kan op de volgende manieren:
    1. Automatische Staatsloterij (Groeps)spelers met een geslaagde incasso voor de trekking van 10 juni 2014 ontvangen bij hun lotnummer(s) voor 10 juni een unieke actiecode. De deelnemer dient deze actiecode te activeren op de website www.staatsloterij.nl/mijnwk om deel te nemen aan deze actie.
    2. Online kopers van een 1/5 Staatslot, heel Staatslot, Straatje of Straat (met of zonder XL) voor de trekking van 10 juni 2014 op de website www.staatsloterij.nl tussen 10 mei 2014 en 10 juni 2014 ontvangen een unieke actiecode bij hun lotnummers. De deelnemer dient deze actiecode te activeren op de website www.staatsloterij.nl/mijnwk om deel te nemen aan deze actie.
    3. Kopers van een 1/5 Staatslot, heel Staatslot, Straatje of Straat (met of zonder XL) voor de trekking van 10 juni 2014 bij één van de verkooppunten van de Nederlandse Staatsloterij tussen 10 mei 2014 en 10 juni 2014 dienen zich in te schrijven op de website www.staatsloterij.nl/wk om deel te nemen aan deze actie.
  5. Iedere deelnemer kan op elk van de in punt 4 van deze actievoorwaarden genoemde manieren deelnemen en kans maken, maar kan maximaal één prijs winnen.
  6. In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie behouden Sony en de Nederlandse Staatsloterij zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot het uitkeren van prijzen over te gaan of het recht op een prijs te laten vervallen.
  7. De prijzen van deze actie zijn: 
    1. 5 x FIFA WK trips naar Brazilië voor 2 personen via Sunweb ter waarde van € 4.782,50 mogelijk gemaakt door Sony.
    2. 60 x Sony KDL50W805BBAE2 50 inch TV ter waarde van € 1.000,-.
  8. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, hebben Sony en de Nederlandse Staatsloterij het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen. 
  9. De trekking van de winnaars gebeurt at random uit alle inzendingen en vindt plaats in week 24 van 2014. De trekking van de winnaars wordt verricht door de trekkingscommissie van de Nederlandse Staatsloterij. De trekking staat onder toezicht van een notaris.
  10. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars ontvangen uiterlijk 13 juni persoonlijk bericht van de Nederlandse Staatsloterij en worden tevens vermeld op www.staatsloterij.nl. Sunweb zal de verdere prijsafhandeling van de WK trips verzorgen en Sony verzorgt de verzending van de tv’s aan de winnaars. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten.
  11. Deelnemers die meespelen vanuit het buitenland kunnen geen aanspraak maken op de genoemde prijzen.
  12. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslissen Sony en de Nederlandse Staatsloterij. 
  13. Winnaars kunnen door Sony en de Nederlandse Staatsloterij gevraagd worden hun namen en eventueel mogelijke foto’s of andere opnames te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met deze actie. De winnaars die hun medewerking verlenen aan promotionele activiteiten van de Nederlandse Staatsloterij hebben daarmee geen recht op een (financiële) vergoeding.
  14. Sony en de Nederlandse Staatsloterij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die op enigerlei wijze voort kan komen uit deze actie. Ook voor problemen en gevolgschade veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen, zoals tijdelijke onbereikbaarheid van de site, niet-werkende links, problemen met abonnementen of verbindingen bij uw internet- of mobiele provider, of andere situaties van overmacht, is de Nederlandse Staatsloterij niet aansprakelijk. 
  15. Alle intellectuele eigendom op de inhoud van deze site, waaronder alle teksten, afbeeldingen, lay-out, software of overige informatie, komen toe aan de Nederlandse Staatsloterij en Sony. 
  16. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde actievoorwaarden. 
  17. Deze actie wordt in overeenstemming met de Code promotionele kansspelen georganiseerd door Sony en de Nederlandse Staatsloterij. Klachten over deze actie kunnen worden gericht aan de Kansspelautoriteit (zie voor meer informatie www.kansspelautoriteit.nl).


Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online

vrijdag, mei 09, 2014

Maak nu kans op 5000 euro vakantiegeld

Maak nu kans op 5000 euro vakantiegeld:


Koop een Miljoenenlot voor de trekking van 17 en/of 24 mei 2014 en maak nu ook kans op 5000 euro vakantiegeld.

Hoe doe je mee ?

Activeer jouw Miljoenenlot op www . miljoenenspel.nl/ win en vul daar de laatste drie cijfers van de barcode op het Miljoenenlotnummer in. Deze vind je linksonder op jouw Miljoenenlot.

Je kunt jouw Miljoenenlotnummer tot 2 juni 2014 - 09.00 uur activeren. De winnaars ontvangen uiterlijk Maandag 23 juni 2014 persoonlijk bericht en worden gepubliceerd op www miljoenenspel.nl/ win



Zes (!) Lotto en Staatsloterij geluksnummer Methoden, Strategiën !! Primera van Hove.
Speel Euromillions Lotto Online